Secretul unui păr cu mai mult volum

Ce femeie nu îşi doreşte un păr cu volum ca în reclame? Dacă părul tău este lipsit de volum sau dacă vrei să îi dai un volum suplimentar, atunci te sfătui să folosești o mască de păr cu ulei de argan combinat cu iaurt. Vei obține volum fără să folosești fixativ!

Datorită conţinutului bogat de vitamina E şi acizi graşi nesaturaţi, omega 3 şi omega 9, uleiul de argan mai aduce şi alte numeroase beneficii pentru păr: ajută la creştere, îl hidratează intens, întărește firul de păr și repară părul uscat și deteriorat. Toate acestea fără să îngraşe părul, exact de ceea ce imi era mereu frica. Dacă nu este aplicat şi la rădăcină şi dacă masca este îndepărtată după şamponare cu apă multă, uleiul de argan nu îngraşă părul. Este o reţetă foarte simplă şi eficientă, pe care am inclus-o de mult timp în ritualul meu de frumusete.

20160421_220051

Pentru această mască, te uiti în frigider și vezi dacă ai:

– câteva picături de ulei de argan

– jumătate de cană de iaurt

Am pus portocalele în poza doar  pentru că aveam poftă 😀 Le-am savurat în timp ce am ținut masca pe păr!

Modul de preparare e simplu: pui în bol 2-3 linguri de iaurt, să fie natural. Apoi cu grija strecori 2-3 picaturi de ulei de argan. Eu prefer sa aleg recipiente cu pompă, ca acesta din poză, ca să nu scap mai mult și să fac risipă.

20160421_220321

Amestecă bine compoziția. Trebuie să iasă o pastă aproape lichidă. Cu cât mai subțire, cu atât mai ușor o intinzi pe păr. Piaptănă bine părul şi umezeşte-l cu apă. Aplică masca pe părul umed si las-o să acționeze 15 minute. Între timp, savurează portocalele sau ceaiul preferat 😉

Pentru îndepărtarea compoziţiei trebuie sa clătești părul, să îl şamponezi bine şi iar sa îl clătești cu multă-multă apă. Ar fi bine să ai pe tine un tricou de casă, ceva ce nu îți este tare drag, căci există riscul să pătezi haina, așa cum pățesc și eu.

20160421_225216

 

Femeile din Maroc au început să folosească uleiul de argan cu secole în urmă, datorită efectelor benefice pe care le aduce părului și scalpului. Eu îmi aplic masca asta mai ales înainte de un eveniment mai special, pentru ca dă un volum natural al părului şi îmi este foarte uşor să îl aranjez acasă. Îl usuc bine cu capul plecat, ca să aibă și mai mult volum, câteva bucle si atât! Sunt gata de pretrecere!

9ca1227dc018118f6b3f23a1da7d2119

 

Recomand să opteazi pentru un ulei de argan veritabil, 100% natural , așa cum sunt cele de la Verdex. Poți citi despre el și pe site-ul lor oficial, http://www.verdex.ro .

Este rândul tău să încerci uleiul de argan!

3 comentarii la &8222;Secretul unui păr cu mai mult volum&8221;

Lasă un comentariu