Încearcă următoarea mască de păr cu ulei de ricin şi vei rămâne surprinsă de rezultat!

masca_de_par_cu_ulei_de_ricin

Mie îmi place să experimentez tot felul de tratamente şi măşti naturiste pentru ten şi păr. Sunt de părere că ingredientele pe care le avem în casă, amestecate, sunt mult mai eficiente decât produsele cosmetice din comerţ care au tot felul de substanţe în compoziţie. Uleiurile naturale, legumele şi fructele, mierea şi iaurtul sunt de o mie de ori mai bune în tratarea diverselor probleme cu care se confruntă pielea sau părul nostru.

Dacă vrei ca părul să îţi crească mai repede, să se îndesească şi să devină mai rezistent şi strălucitor, atunci îţi recomand următoarea mască de păr. Conţine două linguri de ulei de ricin, o lingură de glicerină, un ou şi o lingură de oţet de mere. Eu o aplic sâmbăta pe păr, pentru că dacă fac mâncare sau curat, o pot ţine pe păr pentru mai mult timp. Se prepară astfel: se bate oul şi se amestecă cu restul ingredientelor. Se aplică masca pe păr şi se lasă să acţioneze minim 2 ore. Se spală părul bine şi se clăteşte cu apă din abundenţă pentru a îndepărta tot uleiul.

Te sfătuiesc să o aplici o dată pe săptămână, timp de o lună de zile, pentru efecte de durată. Mai multe măşti de păr cu ulei de ricin poţi găsi şi aici. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s